Skip to main content

Gulvarbejde

Vi er specialister i erhvervsgulve. Vi har specialiseret os i fliser, klinker limet og nedlægning af fliser lagt vådt i vådt. Ligeledes har vi specialiseret os i storformat fliser. Som et af de få murerfirmaer i Danmark, der er specialiseret – og godkendte til at lægge klinke- og flisegulve vådt i vådt.

Klinkegulv til butikker

MBN-BYG er specialiserede i gulve på store arealer. Derfor leverer vi kvalitetsgulve efter de højeste faglige standarter – også under stramme tidsplaner. Dette er vigtigt, så I ikke oplever unødvendige gener i forbindelse med byggeprojektet i jeres forretning.

Vi er godkendt og står oprettet i COOP Danmark, LIDL og NETTO`s byggeprogram som fast leverandør. MBN-BYG har derfor udført gulvarbejde i salgslokaler, lager og cafeer i flere af de nye butikker..

Vi rådgiver fra start til slut, så I får præcis det kvalitetsgulv, som er den optimale løsning for jeres butik.

Klinkegulv til biludstillinger

Slidstærke kvalitetsgulve til biludstillinger. Flise- og klinkegulve holder sig flot i mange år. Der kræves ikke meget vedligeholdelse, og de er nemme at rengøre.

Vi har mange års erfaring med at lægge gulve i biludstillinger, og vi er specialiseret i at lægge klinkegulve vådt i vådt. Denne metode gør, at vi hurtigere kan levere flotte kvalitetsgulve, også på meget store arealer. Vådt i vådt er populært, fordi gulvet har samme høje kvalitet, og vores kunder undgår de gener, der kan opstå ved byggeprojekter, som har store tidsmæssige omkostninger i forbindelse med f.eks. helt eller delvist nedlukning af forretningen i længere perioder end højest nødvendigt.

Læs mere om vådt i vådt